Ми има разлика колега сам ще се обедиш,до колкото термоса-първо ми донесоха един за 90 кинта Бер и не беше същият и така после този който купих 140 с датчик на него за темпа,бе както и да е и работи за сега перфектно да чукна на дърво.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подобрения и ремонти по Алфа 156 - с цени
Collapse
X
-
Аааа, чакай, щом го е имало и датчика, става друга история. Макар че пак - не ми се вярва този винтоподобен елемент чак 50-70 лв да струва, но знае ли се... то при Алфите има разни дреболии, дето уж дребни, а струват баща си. В моя случай цитирам цени само за термостат с все "многоръкото" желязо, но БЕЗ термодатчик. Аз си сложих стария, защото си работи добре.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Аз като сменях термостата, взех на Бер с датчика за около 97 лв не помня точно +-, но като го сменях не пасна (беше май с едно краче в повече) буксата на термодатчика и си сложих стария, а новия си стои.
Comment
-
Първоначално публикувано от luboky Покажи съобщениеКолеги мойе ли да ме насочите към добър техник да сменя горни носачи него.
Трябва да е в пайона на София.
Благодаря ви предварително
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Така след като трета скорост ми се прецака реших да ремонтирам моята скоростна кутия, а не да си купувам втора ръка такава. Ето и ценичките:
-първичен и вторичен вал(от 2.0тс) със зъбните колела и муфите: 60лв с доставката.Благодарско на колегата scarface
-масло тутела зц75 синт 2 литра: 37лв
-съединител комплект и хидравличен лагер: 296лв с отстъпка
-смяна на всичко изброено плюс прехвърляне на някои зъбчатки на моите първичен и вторичен вал: 200лв
Общо: 593лв
п.с. Прехвърлянето се наложи тъй като изхода на 2.0 както и някой зъбчатки са по-големи с по няколко зъба. А аз съм доста доволен от крайния резултат, като нова е скоростната да не и урокиAlfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
-
Код:След като купих Алфата в период от 2 месеца: Смяна масло, филтри, ремъци, ролки, обтегач с труд - 850 лева Смяна на предно окачване 4 носача с тампони + 2-те успоредни на купето щанги на задното окачване + смяна на всички тампони и там с труд - 650 лева Смяна на фаровете с такива с лупи на късите - 300 лева Ксенон Х7 за късите - 270 лева Смяна на гуми и други дреболии - 450 лева Общо: 2520 лева до тук :-)
Акумулатор - 200 лева
Общо: 3220 лева до тукAlfa Romeo Alfetta GTV 1800
Alfa Romeo 164 3.0 V6
Comment
Comment